Млади таланти до 25-годишна възраст в DIBLA DESIGN AWARDS 2021

Професионалната платформа за интериорен дизайн и архитектура – Dibla, съвместно с една от водещите италиански компании за специализирано оборудване за фризьорския и бръснарския сектор, обявяват старта на конкурса „ZUCCA Barber shop design” за млади таланти до 25-годишна възраст. Всеки, който желае да се включи в конкурса, може да го направи най-късно до 25.01.2022 , а всеки, който желае да гледа церемонията на живо, при спазени всички противоепидемични мерки, е добре дошъл в IEC – Интер Експо Център, в двойно по-голям мащаб, паралелно със специализираните бизнес изложения SIHRE 2022 и #Retail Show. Те ще се проведат от 15 до 18 март. Подробности за формата и условията за участие можете да намерите на dibla.com.

В официалната церемония Dibla Design Awards ще бъдат излъчени един победител и двама подгласника, за които е подготвен награден фонд от 7 500 лв. По този начин младите специалисти могат да покажат таланта си и имат възможност за внедряване на български проекти в реалния световен пазар. С цел да стимулира повече участници в конкурса, Dibla се споразумя с производителя, ако бъдат избрани повече от три проекта с потенциал за разработка, но са класирани на по-задни позиции – възложителите да влязат в индивидуални преговори с участниците, за да довършат своите проекти срещу хонорар. Победители в конкурса ZUCCA Barber shop design”, ще получат възможността да бъдат под менторското ръководство на водещи дизайнери от България в целия процес до извеждането на продуктите в завършен вид за предлагането им на пазара. Dibla има ангажимента да подбере подходящи ментори спрямо заданието на възложителя.

ЗА ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НАТИСНЕТЕ ТУК

крайният срок за регистрация е до 25 януари 2022г.

ЗА БИЛЕТИ ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА СЛЕДЕТЕ DIBLA.COM ПРЕЗ ЯНУАРИ

УСЛОВИЯ И РЕД ЗА УЧАСТИЕ:

РЕГИСТРАЦИЯ: всеки кандидат трябва да изпрати определени документи на имейл адрес office@dibla.com, за да направи своята регистрация

ВХОДИРАНЕ НА ПРОЕКТА: всеки кандидат трябва да изпрати идеен проект за серия мебели и аксесоари за Barber Shop в срок до 25.01.2022г., състоящ се от седем елемента:

Работна маса /с едно и с две работни места/
Огледала /полуръст и цял ръст/
Подвижен контейнер
Рафтове за стена /дълбочина 10см и дълбочина 22см/
Закачалка /стенна и свободностояща/
Табела /входна и интериорна/
Аксесоари /три вида по избор/

Източник: fakti.bg

The post Млади таланти до 25-годишна възраст в DIBLA DESIGN AWARDS 2021 appeared first on Начало.

0
0